Hirdetések betöltése...

Vékony szeletekre vágja a parafadugót, majd elárul egy meglepő, de annál jobb trükköt!

loading...

A nagy rendezésekkor hajlamosak vagyunk csak úgy, egy mozdulattal eldobni hasznavehetetlennek tűnő dolgokat. Mielőtt így cselekednénk, gondoljuk jó át. Az alábbiakban néhány hasznos praktikát mutatunk.

1. A parafadugót jobb, ha megtartjuk, hiszen vékonyabb szeletekre vagdosva erős ragasztóval a székek lábára illeszthetjük őket. Így elkerülhetjük azt, hogy a szék csúszkáljon a csempén, a lábak kopását, vagy azt, hogy az alsó szomszéd idegeire menjünk a huzigálással.

2. A régi farmerből praktikus kertészkedő kötényt faraghatunk. Vágjuk le a szárait és a farmer első részét a videón látható módon, majd a zsebeiben tároljuk a kerti szerszámokat, növényvédő szereket. Így mindig kéznél lehet, amire éppen szükségünk van.

3. A mosószeres vagy öblítős flakon füléből remek virágföld lazító lapátot alakíthatunk ki, csak egy erősebb ollóra lesz szükségünk hozzá.

4. Egy már nem használatos fém dobozból készíthetünk papírtörlő adagolót. Vágjuk be kereszt alakba a doboz műanyag tetejét, tegyük bele, majd húzzuk ki a tetején a legelső papírtörlőt. Kedvünk szerint festhetjük, díszíthetjük is a dobozt.

5. A régi samponos flakonból készíthetünk telefontartót. Így, amikor töltjük, kényelmesen felakaszthatjuk a dugaszhoz a telefont.

FacebookTwitterGoogle+
Hirdetések betöltése...

Címkék:

Top